Rekomenduojama, 2019

Redaktoriaus Pasirinkimas

Sužinokite, kas mane blokavo "Messenger", net jei jis yra "Facebook" draugas

Vienas dalykas, apie kurį ne visi žino apie "Facebook Messenger", yra galimybė užblokuoti ką nors, bet nepanaikinant draugystės "Facebook".

Praktikoje jūs liečiate draugus "Facebook", bet blokuotų laiškų siunčiami pranešimai mums nepasiekia.

Akivaizdu, kad tie, kurie yra užblokuoti, neturi jokio pranešimo ir gali rašyti pranešimus tiek, kiek nori, galbūt manydami, kad gavėjas juos perskaitys atsakydamas.

Taigi, norėdami išvengti rašytinių pranešimų negaliojimo, nesant aiškios nuorodos, kad mūsų draugams "Facebook" išsiųstos žinutės iš tikrųjų yra skaitomos, pamatysime, kokia yra raktas, leidžiantis mums suprasti, kad kontaktas mus užblokavo "Facebook Messenger",

Visų pirma svarbu suprasti, ar tas asmuo mus užblokavo, ar jis išjungė paskyrą.

Visų pirma atminkite, ką reiškia blokuoti vartotoją "Facebook", yra didelis skirtumas tarp "užblokuotų" ir "ištrintų" terminų .

Apibendrinant, kai užblokite asmenį "Facebook", šis asmuo ne tik nebegalės susisiekti su mumis ir paprašyti draugystės, bet net nematys mūsų profilio ir negalės net skaityti skelbimo.

Tai yra visiškai blokas, kuris neleidžia bandyti susisiekti.

Jei ištrinsite ką nors iš draugų, tai vis tiek pamatys mūsų "Facebook" profilį, tai, ką mes paskelbsime viešai, ir susisiekite su mumis per "Messenger".

Jei ištrinsite draugo draugystę, neužblokuodami jo "Messenger", jūsų pranešimai vis tiek bus gauti "Pašto dėžutėje", kurioje yra pranešimai, gauti iš visų kitų draugų.

Facebook "Messenger" pokalbių blokavimas taip pat gali būti atliekamas "Facebook" drauge, kuris gali ir toliau peržiūrėti mūsų pranešimus ir viską, bet negalės su mumis susisiekti su pranešimais.

Jei aš užblokuosiu savo kontaktą, tai daugiau nebematys manęs internete ir negalėsiu išsiųsti man pranešimų pokalbyje ar net paskambinti mums, net jei jis vis dar yra mano draugų sąraše.

Akivaizdu, kad net tie, kurie blokuoja, negalės siųsti blokuojamam asmeniui pokalbio pranešimų.

Atkreipkite dėmesį, kad jei aš ir tas asmuo, kuris mane užblokavęs "Messenger", yra įtrauktas į tą pačią pokalbių grupę, "Facebook" praneša asmeniui, kuris įdėjo bloką, kad jis galėtų pasirinkti, ar prisijungti prie grupės, ar atsisakyti.

Matydamas, kas mane blokavo "Messenger", yra gana paprasta.

Tiek iš asmeninio kompiuterio, tiek iš "Messenger" programos išmaniajame telefone, kai siunčiate pranešimą, iš karto gausite atsakymą " Šis asmuo šiuo metu negalimas ", tada mes buvome užblokuoti ir gavėjas nesimato pranešimo.

Be to, mes niekada negalėsime jam skambinti, nes net "Messenger" skambučiai yra užblokuoti.

Jei mes "Messenger" užblokavome drauge "Facebook", nerandame mygtuko skambinti, kuris paprastai yra

Vienintelė kita priežastis, kodėl gali atsirasti pranešimas " Šiuo metu esamas asmuo šiuo metu " gali būti, jei asmuo, kurį mes rašome, išaktyvino paskyrą.

Norėdami patikrinti, tiesiog pabandykite atidaryti savo "Facebook" profilį ir pamatyti, ar puslapis yra prieinamas.

Jei taip yra, ir mes galime perskaityti duomenis ir jų įrašus, paskyra nebus išjungta, bet mes faktiškai buvo užblokuoti pokalbyje.

Kaip jūs blokuojate ką nors "Messenger", palikdamas jį "Facebook" drauguose?

Galite blokuoti pranešimus iš "Messenger" draugo ar net nežinomo asmens tiek kompiuteryje, tiek programoje išmaniajame telefone.

Kompiuteryje atidarykite "Facebook" pranešimų sąrašą arba atidarykite puslapį www.messenger.com, suraskite užblokuotą asmenį ir paspauskite klavišą "i" viršuje dešinėje.

Informaciniame skirtuke šalia pavadinimo spustelėkite krumpliaračio mygtuką, o tada - Blokuoti pranešimus .

Programa yra tokia pati: ieškokite pavadinimo, "Android" paspauskite mygtuką su "i" viršuje dešinėje, o "iPhone" viršuje paspauskite pavadinimą, kad pamatytumėte informaciją.

Tada slinkite žemyn skirtuke parinktys ir suaktyvinkite tą, kuris blokuoja pranešimus.

Top