Rekomenduojama, 2020

Redaktoriaus Pasirinkimas

Paslėpti kažkieno "Facebook" pranešimus 30 dienų

"Facebook" visada galėjo nustoti sekti draugą, kuris skelbia dalykus, dėl kurių mums nepatinka skaityti ar nerimauti mūsų namuose su pernelyg daug intervencijų, dėl kurių mums nerūpi.

Jei norite sustabdyti tolesnį draugų paiešką, tai geras sprendimas nedalyvauti diskusijose apie ką nors, kurį turime draugų sąraše, kurie nenori pašalinti draugų, nes jie nėra grubus ar įžeidžiantis.

Rezultatas yra tai, kad jis niekada nežinotų, kad mes nustojome jį sekti ir toliau skelbia tai, ko nori, be mūsų erzina.

Šiuo atveju "Facebook" dabar pridėjo dar mažiau drastišką sprendimą, kuris leidžia laikinai sustabdyti vieno žmogaus priėmimą .

Praktikoje, jei draugas tampa nuobodu su monotheminiais argumentais, galite laikinai paslėpti jį iš mūsų "Facebook" mėnesį.

Tai gali būti ypač naudinga politinio draugo blokavimui rinkimuose, blokuoti ultra draugą po kažko pergalės, kad nebūtų mirę pavydo dėl kasdien išleistų atostogų nuotraukų ar net laikinai išvalyti puslapis blokuoja beveik visus draugus ne galutiniu būdu.

Naujas mygtukas "Snooze", panašus į tai, kuris po keletos minučių įjungia žadintuvą, leidžia 30 dienų pristabdyti šio asmens atnaujinimų atsiradimą "Facebook" pagrindiniame sklaidos kanale .

Todėl 30 dienų mes daugiau nematysime jo vardo ir to, ką jis rašo, laikydami jį paslėptu, nebent mes einame tiesiai į jo profilį.

Norėdami naudoti "pauzės" mygtuką 30 dienų, tiesiog spustelėkite mygtuką su trimis taškais, esančiais kiekvieno atnaujinimo lauko viršutiniame dešiniajame kampe pagrindinėje "Facebook" puslapyje.
TAIP PAT ŽR: žiūrėkite, kas sustoja tave ar draugais "Facebook"

Top