Rekomenduojama, 2020

Redaktoriaus Pasirinkimas

Nuotraukos automatiškai bendrinamos su kitais asmenimis

"Google" nuotraukose nauja funkcija pasirodė labai patogi, įdomi ir svarbi, kad galėtume suvienodinti nuotraukas, kurias padarėme su išmaniuoju telefonu, ir kito asmens, kuris gali būti draugu, sutuoktiniu, broliu, seserimi ar giminaičiu, nuotraukas,

Grožis yra tai, kad dalijantis fotografijų kolekcija taip pat gali būti susijęs tik su vaizdais, kuriuose atsiranda vieno ar daugiau konkrečių žmonių veidai, visiškai išnaudojant veido atpažinimą .

Pavyzdžiui, mama ir tėtis gali dalintis savo jauno sūnaus fotografijų kolekcija, tarsi jie būtų visada paimami su vienu mobiliuoju telefonu, tada peržiūrint tiek tas pačias nuotraukas, tiek ir sukuriant didelę kolekciją, kurią mato abu tėvai savo Telefonas.

"Google" nuotraukų nuotraukų bendrinimas gali būti įjungtas tiek "Android", tiek "iPhone", net vienam vaizde arba visoms "Cloud" saugomose ir "Google" debesyje saugomoms nuotraukoms ar netgi tiems, kurie buvo paskelbti šiandien ar tam tikrą dieną

Todėl visų pirma todėl patartina aktyvinti veido atpažinimą "Google" nuotraukose "Android" ir "iPhone", kaip paaiškinta vadove.

Veido atpažinimas yra funkcija, kurią galima naudoti tik JAV, bet dėl ​​trivialaus apgaulės jūs galite ją naudoti Italijoje be jokių sunkumų.

Nuotraukų bendrinimo funkciją galite rasti pagrindiniame "Google" nuotraukų meniu, kuris atidaromas paliesdami viršutinį kairįjį mygtuką su trimis eilutėmis.

Tada galite pasirinkti asmenį, su kuriuo dalytis nuotraukų kolekcija, ir kas turi naudoti pačią "Google" programą.

Įjungę automatinį bendrinimą, galėsite pasirinkti, ar bendrinti visus šiandien pradėtus vaizdus ar visus ankstesnių vaizdų vaizdus.

Be to, jei sugrupavote nuotraukas pagal veidą, galite bendrinti tik konkrečių žmonių nuotraukas, vienos ar daugiau.

Vietoj to, kad kiekvieną kartą, kai jos bus padarytos, nuotraukos bus bendrinamos, dabar jūs galite automatizuoti procesą ir įsitikinti, pavyzdžiui, kad nuotraukos, kuriose aš ir kitas asmuo (mano žmona ar draugas) automatiškai dalinasi su šiuo asmeniu.

Bendrinimo funkcija šiuo metu taikoma tik vienam asmeniui, todėl neįmanoma kurti skirtingų kolekcijų, skirtų bendrai su kitais žmonėmis.

Galite pasirinkti vieną iš galimų kontaktų arba pridėti "Google" paskyros el. Pašto adresą, su kuriuo norite bendrinti.

Asmuo, gaunantis kvietimą dalintis, turėtų atidaryti pranešimą "Gmail" arba rasti pranešimą "Google" nuotraukų meniu.

Jei norite, galite sustabdyti dalijimąsi ir surinkimas išnyks iš kito asmens sąrašo.
Arba galimybė kurti albumą ir dalintis nuotraukomis ar dalytis nuotraukomis, net jei jos yra neautomatinės, yra geros.

Top