Rekomenduojama, 2020

Redaktoriaus Pasirinkimas

Greitas "Facebook" privatumo keitimas ir veiklos žurnalas su filtrais

"Facebook", kaip 2013 m. Dovana, pakeitė būdus, kaip vartotojai gali tvarkyti savo privatumo nustatymus, šiuo metu, siekiant palengvinti ir išaiškinti jų profilio publikacijų matomumo sąlygas.

"Facebook" atnešė visas pagrindines parinktis, kurios yra kontūro privatumo nustatymuose, į priekį, bandant juos suprasti ir lengvai keisti.

Kadangi kiekvieną kartą, kai "Facebook" keičia profilio parinktis, visada kyla painiavos, pamatysime, kas pasikeitė naujame mygtuke, naudojant viršutinį mygtuką, šalia pagrindinio klavišo .

Paspaudus mažą užraktą atsidaro langas su nuorodomis į pagrindines "Facebook" privatumo parinktis, kurios yra eilės tvarka:

- Kas mato mano daiktus.

- Kas gali susisiekti su manimi

- Ataskaita tiems, kurie mane erzina.

Viršuje, mėlyname fone, yra " Facebook" privatumo kontrolė, kuri buvo paminėta kitame straipsnyje.

Šį kartą net nereikia aiškinimų paaiškinti, nes nustatymus lengva suprasti.

Pirmasis variantų rinkinys yra santrauka, skirta nuspręsti, kas gali matyti mūsų profilį, kurie gali skaityti paskelbtas žinutes ir kas gali peržiūrėti nuotraukas.

Spustelėję kitų nustatymų nuorodą, langelio apačioje galite pasiekti bendrąsias privatumo parinkčių, kurios išliko tokios pačios kaip anksčiau esmės, tačiau pakeitusios jų pateikimo būdą, dabar aiškiau.

Tada galite nuspręsti, kas gali ieškoti mūsų profilyje ir blokuoti atskiras paskyras ar žmonių grupes, kad jie niekada negalėtų mums susirgti "Facebook".

Visiškas "Facebook" profilio matomumo vadovas yra dar vienas straipsnis, kuriame visų pirma paaiškinama, kaip kurti grupes ir kurti skirtingus privatumo lygius, atsižvelgiant į kontaktų tipą.

Dabar funkcija " Žiūrėti kaip " yra lengviau naudojama ir greitai pasiekiama iš greito privatumo nuorodų meniu.

Tai iš karto parodo, kaip mūsų profilis rodomas visuomenei, tada juodos juostos viršuje galite parašyti draugo vardą, kad pamatytumėte, kaip jis mato mus.

Todėl galite matyti savo profilį, kurį mato visuomenė ar konkretus asmuo, be kitų tarpinių galimybių.

Kitas dalykas pasikeitė - veiklos žurnalas, prieinamas per profilio puslapį arba mygtuką "Nustatymai" viršuje.

Pakeitimai yra skirti pagerinti mūsų veiklos organizavimą ir valdymą "Facebook".

Jei prieš tai buvo ilgas sąrašas chronologine tvarka, kurį sunku perskaityti, dabar galite naudoti greitus filtrus kairėje, kad pamatytumėte pateiktas pastabas ar nuotraukas, kuriose jums buvo priskirta žyma, ir visus "panašius" faktus.

Taip pat yra įrašas " dienoraščio patikrinimas ", kuriuo patvirtinamos ar ne žymos įrašuose ir nuotraukose, jei buvo įjungta žymų kontrolė (viršuje paspauskite viršutinį ratą, kad patikrintumėte).

Taip pat yra programų, pridėtų draugų, naujienų, naujinių, grupių, renginių ir beveik visko, ką galite padaryti "Facebook" veikloje.

Taip pat yra sąrašas visų Paieškoje esančių "Facebook" paieškų (išplėskite sąrašą kairėje spustelėję Daugiau).

Naujasis veiklos registras dabar turi dvi puikias savybes: jis leidžia iš karto ištrinti daugybę nuotraukų ir leidžia filtruoti, kas buvo paskelbta per tam tikrą laiką jūsų profilyje, atsižvelgiant į jo matomumą.

Šis filtras yra viršuje, naudingas norint sužinoti, kas buvo bendrintas ir su kuo.

Veiksmų žurnale taip pat galite peržiūrėti savo dienoraštį, kad greitai ištrintumėte ankstesnius dalykus, kuriuos geriau neparodyti.

Iš veiklos žurnalo galite pašalinti nepageidaujamas žymas iš įrašų ir siųsti draugams užklausas pašalinti tokį turinį.

Tikrosios "Facebook" naujienos, pateikiamos su šiuo atnaujinimu, yra filtro prie privačių žinučių buvimas.

Jūs iš tikrųjų galite nuspręsti, ar gauti žinutes iš visų, nesvarbu, ar draugai ar ne, ar neleisti tiems, kurie nėra draugai, rašyti mums .

Galiausiai yra geresnis "Facebook" programų pranešimų valdymas .

Įėję į paskyros nustatymus, skirtuke "Pranešimai" galite spustelėti skyrių "Programos", kad greitai pašalintumėte, spustelėję programą, galite siųsti pranešimus.

Todėl nebūtina pašalinti žaidimų ar blokuoti jų, kad jie nebegautų kvietimų, tiesiog išjunkite pranešimus ir priverskite juos tylėti.

Vienu metu "Facebook" pakeitimai nesuteikia pagrindo skųstis dėl privatumo įsiveržimo ir viskas tampa lengviau suprantama ir konfigūruojama.

Naujas greitojo nustatymo mygtukas yra tikrai sveikintinas, nes matomas ir pasiekiamas iš bet kurio socialinio tinklo puslapio.

Ankstesni gidai apie:

- Kaip paslėpti draugystę "Facebook"

- kaip paslėpti asmeninę ir asmeninę informaciją

- Kaip pažymėti nuotraukas ir pažymėti "Facebook" žymas.

Top