Rekomenduojama, 2020

Redaktoriaus Pasirinkimas

Išjunkite "Chrome" automatinį prisijungimą naudodami "Google" paskyrą

"Google" paskyros "Chrome" prisijungimas tikriausiai yra naudingas tiek todėl, kad leidžia palaikyti ryšį su "Google" paslaugomis, nes galite išsaugoti sinchronizuotus prieigos slaptažodžius į kitas svetaines, mokėjimo duomenis ir adresus įtraukti į formas registracija.

Norėdami tai padaryti, tiesiog paspauskite piktogramą šalia trijų taškų viršutiniame dešiniajame kampe arba eikite į Nustatymai.

Vis dėlto naudodamiesi "Chrome" bendrai naudojamas tame pačiame kompiuteryje, o tiems, kurie nenori "Chrome" prisijungti prie "Google" paskyros, šią funkciją taip pat galima ignoruoti.

Problema ta, kad naujausia "Chrome" versija yra viena iš tų triukų, kurios dažnai yra didžiosios monopolistinės kompanijos ir kurios erzina daugybę vartotojų (šiek tiek "norėtų komentuoti" YouTube "" Google "norėjo naudoti" Google+ "), ty prisijungti "Chrome" paskyra automatiškai, jei prisijungsite prie "Google" paslaugos .

Kitaip tariant, prisijungdami prie "Google" paskyros arba "Google" paslaugos, dabar esate prisijungę prie "Chrome", ar jums tai patinka, ar ne.

Prieš "Chrome 69" prieigą prie "Gmail", "Youtube" ar kitų "Google" paslaugų ir prieigą prie "Chrome" buvo du skirtingi dalykai.

Tačiau su nauja versija, kai prisijungiate prie "Gmail", automatiškai prisijungiate prie "Chrome" naudodami šią paskyrą.

Jei paskui atsijungsite iš "Gmail", paskyra vis tiek bus prijungta prie "Chrome", paliekant prisijungimo vardą.

Prieiga prie "Chrome" naršyklės ir "Google" paslaugos, pvz., "Gmail", skirtumas yra tai, kad prieiga prie "Chrome" leidžia, kaip minėta pirmiau, sinchronizuoti informaciją, pvz., Naršymo istoriją, skirtukus, žymes ir slaptažodžius tarp įrenginių.

Laimei, sinchronizacijai vis dar reikia aktyvuoti papildomą žingsnį, todėl automatinė prieiga prie naršyklės nedelsdama ją įjungia.

Pagrindinė problema yra ta, kad jei naudojate kito asmens kompiuterį arba bendrąjį kompiuterį ir prisijungiate prie "Gmail", kad gautumėte el. Laiškus, net atsijungę, "Chrome" prisijungia prie paskyros.

Asmuo, kuris eina naudoti kompiuterį po mūsų, gali turėti prieigą prie naršyklėje saugomų duomenų.

Vienintelis prisijungimo prie "Chrome" rodiklis yra profilio piktograma, esanti adreso juostos dešinėje.

Dabar, jei visą laiką naudosite "Chrome" ir "Google" paslaugas savo asmeniniame kompiuteryje, šis automatinis prisijungimas tikriausiai nesikels.

Bet jei norite naudoti "Chrome" neįeinant į "Google" paskyrą, turite žinoti, kaip išjungti automatinį prisijungimą prie "Chrome".

Naudodami dabartinę "Chrome" versiją "Chrome 70", galite išjungti automatinį prisijungimą naudodami naują parinktį nustatymuose .

Parinktis "Leisti naudotis" Chrome "yra skyriuje" Privatumas ir saugumas " dalyje" Išplėstiniai nustatymai " ir gali būti išjungta.

"Chrome 70" ištrins visus "Google" autentifikavimo slapukus atjungimo metu, kad vartotojas nebūtų prisijungęs, kai ištrinsite slapukus.

Top